0

Dankzij de Womanizer is het voor bijna elke vrouw mogelijk om klaar te komen

Voor veel vrouwen is het krijgen van een orgasme geen evidentie. Net daarom zijn de Womanizer clitoris stimulators zo uniek. Met dit seksspeeltje bereikt 98% van de gebruikers één of meerdere orgasmes, ook vrouwen die niet of zeer moeilijk kunnen klaar komen.

De Womanizer stimulator wordt op de clitoris gezet en zuigt deze lichtjes op, zonder verdere aanrakingen stuurt hij op een zachte manier drukgolven door de clitoris waardoor je niet anders kan dan klaarkomen.

De eerste versie van deze revolutie in het vrouwelijk genot zag het daglicht in 2014. Ondertussen behoort deze orgastische pretbrenger tot één van de best verkochte seksspeeltjes. En terecht, dit is een must have voor elke vrouw, concluderen de vele positieve reviews.

Een verbeterde versie, stiller en krachtiger, werd wat later uitgebracht, de W500 met een echt SWAROVSKI® element. Dit stijlvolle model is nog steeds verkrijgbaar.

Enkele feiten over de Womanizer

- 73% ervaart meerdere orgasmes
- 76% beleeft een exceptioneel intens orgasme
- 63% ervaart een volkomen nieuwe seksuele beleving
- 98% zou graag een womanizer willen
- 100% beschrijft de Womanizer als absoluut uniek

Dit zijn de testresultaten van 50 vrouwen tussen de 20 en 60 jaar

De nieuwe Womanizer 2Go

Voortbordurend op het succes van de originele versie ontvingen we midden 2017 de Womanizer 2Go, het compacte model (13cm)

Deze nieuwste Womanizer 2Go clitoris stimulator, in discreet glanzend lippenstift behuizing, is kleiner en makkelijker hanteerbaar, maar even bevredigend en stimulerend als zijn voorganger. Net zoals de klassieke serie laat deze compacte Womanizer 2Go je genieten van een sensationeel lust gevoel. Ook onder water, deze 2Go versie is 100% waterproof, dus hij kan gerust mee in het bad of onder de douche. De behuizing lijkt op een lippenstift en kan door zijn handige formaat mee in een handtas.

De womanizer 2Go: Stijlvol discreet, past in elke handtas - Beschikbaar in drie kleturen: mint, zwart en wit

Beschikbaarheid bij Lextase

De Womanizer 2Go en de Womanizer Plus Size zijn beschikbaar in onze Lextase winkels of via de webshop.

 

De Womanizer Plus Size met langere steel en de grotere knoppen.