Resultaten 1 - 18 van 330
Pagina 1 van 19

Lingerie voor haar

Sexy Lingerie voor vrouwen kopen is opwindend en leuk

De meeste mannen fantaseren over hun partner in sexy lingerie. Een sexy lingerie set kan dus voor heel wat opwinding zorgen tussen de lakens. Bovendien is sexy lingerie niet alleen leuk om te geven, vrouwen vinden het ook geweldig om te krijgen!

Veel topjes en corsets kan je eveneens aantrekken boven een jeans, om een stapje in het nachtleven te zetten of gewoon om naar je werk te gaan. Lextase heeft een grote collectie sexy lingerie voor vrouwen zoals, sexy setjes, topjes, slips & strings, kostuums, bh setjes, catsuits, body, jarretellen, kousen en panty's, kleedjes, rokjes en party kleedjes. Erotisch feestje of een bezoek aan de parenclub gepland? Met één van onze erotische party kleedjes ben jij de blikvanger van de avond.

Bij Lextase kan je sexy lingerie voor vrouwen online kopen, maar ook onze winkels hebben een mooi assortiment. De lingerie kan je ter plaatse passen.

Grote maten lingerie bestellen

Ons huis lingerie merk Cottelli beschikt eveneens over een ruime collectie sexy lingerie in grote maten. Vrouwen met lekkere ronde billen en een volle boezem van xl tot maat 3xl en 4xl zijn voor dit lingerie merk geen probleem. Ben je van plan grote maten lingerie voor vrouwen te bestellen? Kijk dan zeker rond in onze collectie plus size lingerie, met lingerie sets, jarretellen sets, bh sets en kleedjes, zowel in lak, latex, wetlook en kant.

Matentabel voor onze dames lingerie

Voor Lingerie
Confectie Kledingmaat 32/34 = XS
Confectie Kledingmaat 36/38 = S
Confectie Kledingmaat 40/42 = M
Confectie Kledingmaat 44/46 = L
Confectie Kledingmaat 48/50 = XL

Voor kousen en panty's
Confectie Kledingmaat 34/36 = kousgrote 1 (XS)
Confectie Kledingmaat 36/38 = kousgrote 2 (S)
Confectie Kledingmaat 40/42 = kousgrote 3 (M)
Confectie Kledingmaat 44/46 = kousgrote 4 (L)
Confectie Kledingmaat 48/50 = kousgrote 5 (XL)

Pagina 1 van 19